Καλέστε μας:

22850 24850
Wishlist
Mader Kreiselmanufaktur Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Σβούρα "Helene captive Rings" 2017 Ø 48mm Mader

Κωδικός Προϊόντος: LM202
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

45,80€

Η μοναδική αυτή σβούρα, παίρνει το όνομά της από την δημιουργό της Helene. Αυτό που την κάνει πραγματικά ιδιαίτερη και αξιοπρόσεκτη είναι τα ξύλινα "αιχμάλωτα δαχτυλίδια" που χορεύουν χούλα χουπ ολόγυρά της καθώς κινείται. Αυτά κατασκευάζονται από την Helene ταυτόχρονα σε ένα κομμάτι λεπτόκοκκου ξύλου κερασιάς, δαμασκηνιάς ή μηλιάς, και έτσι παραμένουν συνδεδεμένα για πάντα με τον ξύλινο άξονα της σβούρας. Φανταστείτε το επίπεδο τεχνικής που απαιτείται για να κόψετε, να διαμορφώσετε και να γυαλίσετε ένα τόσο περίπλοκο και λεπτό αντικείμενο. Φαίνεται σχεδόν αδύνατο. Μία από τις πιο εντυπωσιακές σβούρες που έχουμε συναντήσει ποτέ. Διατίθεται σε καλαίσθητο κουτί. Προσφέρεται σε τρία μεγέθη (Ø 22mm, Ø 48mm, Ø 95mm).

Έχετε γυρίσει ποτέ μια περιστρεφόμενη  κορυφή; Αν όχι, σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να το δοκιμάσετε! Εάν έχετε παιδιά, φροντίστε να τους προσφέρετε αυτό το υπέροχο παιχνίδι.

Έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε μια μοναδική συλλογή από σβούρες, yoyo's, καλειδοσκόπια και άλλα παιχνίδια της εταιρίας Mader Kreiselmanufaktur που αντιπροσωπεύουμε για Ελλάδα και Κύπρο. Όλα τα προϊόντα παράγονται και φτιάχνονται με αγάπη και μεράκι στο χέρι. Οι σβούρες είναι φτιαγμένες στο τόρνο και ζωγραφισμένες με ξυλομπογιές μία προς μία, έτσι καταφέρνουν να αντιστέκονται στην μαζική παραγωγή και να διατηρούν την φινέτσα και την μοναδικότητα την οποία αισθάνεσαι μόλις τις αντικρύσεις και τις σβουρίξεις. Η λεπτή, μαύρη γραμμή πυρογραφίας, είναι το διακριτικό γνησιότητας των προϊόντων της εταιρίας Mader Kreiselmanufaktur.

Ζωντανά παιχνίδια από φυσικά υλικά που ενθαρρύνουν μικρούς και μεγάλους και κάνουν τα μάτια του συλλέκτη να λάμπουν. Έτσι δημιουργούνται αντίκες για το μέλλον!

  • Special Top Natural

  • Χειροποίητη στην Αυστρία

  • δαμασκηνιά, Κερασιά, Μηλιά

  • 7+

  • Φυσική απόχρωση του ξύλου

  • 4

  • Ø 48mm

  • 20 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu