Καλέστε μας:

22850 24850
Wishlist
LA SIESTA® Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

LA SIESTA® Brisa Vanilla - Double Classic Hammock Outdoor

Κωδικός Προϊόντος: BRH16-1
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

99,89€

Κλασική διπλή αιώρα εξωτερικού χώρου

Φέρτε το νοτιοαμερικανικό joie de vivre στο σπίτι σας: Το Brisa είναι τέλεια στο σπίτι στην πίσω αυλή, τον κήπο ή το αίθριο χάρη στο μοναδικό, προσεκτικά βαθμονομημένο ύφασμα εξωτερικού χώρου.

Brisa Vanilla - Double Classic Hammock Outdoor


Καλύτερες στιγμές

 • Βιωσιμότητα
 • Βοήθεια και βίντεο

Χειροποίητο στην Κολομβία

Τόσο πολύχρωμη όσο η χώρα, η αιώρα είναι ένα πολιτιστικό αγαθό που αντανακλά την ποικιλομορφία και τη χαρά της ζωής της Κολομβίας. Το Brisa υφαίνεται και κατασκευάζεται από τον συνεργάτη μας Fatelares στο Μεντεγίν. Οι δίκαιες συνθήκες εργασίας, ο αμοιβαίος σεβασμός και το πνεύμα συνεργασίας είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με τον παραγωγό κλωστοϋφαντουργίας της Νότιας Αμερικής.

Στιβαρό υλικό εξωτερικού χώρου

Χάρη στο ανθεκτικό, εύκολο στη φροντίδα ύφασμα εξωτερικού χώρου, το Brisa είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας για άνεση επόμενου επιπέδου

Σχεδιασμένα με γνώμονα την ανώτερη υποστήριξη πλάτης, τα 84 κορδόνια ανάρτησης εγγυώνται εξαιρετική κατανομή βάρους. Η ενισχυμένη ράβδος είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο σκίσιμο και συμβάλλει στη μακροζωία του προϊόντος.

Προσκλητική διπλή αιώρα

Με ύφασμα πλάτους 160 cm, αυτή η κλασική υφασμάτινη αιώρα προσφέρει υψηλή άνεση ανάκλισης για ένα ή δύο άτομα.

Αδιάβροχο ύφασμα

Η λειτουργική μας ίνα αναπτύχθηκε ειδικά για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αιώρων εξωτερικού χώρου. Είναι εύκολο στη συντήρηση, στεγνώνει γρήγορα και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.

Τέλεια έλλειψη βαρύτητας σε 84 κορδόνια ανάρτησης

Η ποιότητα και η άνεση μιας αιώρας μετριέται από τον αριθμό των κορδονιών ανάρτησης. Περισσότερα κορδόνια έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερη κατανομή βάρους, αυξάνοντας τη συνολική αντοχή και άνεση της αιώρας.

Χειροποίητο στην Κολομβία

Χειροποίητο στην Κολομβία από τεχνίτες με παραδοσιακές μεθόδους. Κορυφαία ποιότητα, άνετη και όμορφη.

Ανθεκτικό στο σχίσιμο selvage

Διπλασιάζοντας τα νήματα του υφαδιού, οι ενισχυμένες άκρες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο σχίσιμο.

Κλίμα ουδέτερο

Κατά την παραγωγή και τη μεταφορά των αιώρων μας, οι εκπομπές που παράγονται αντισταθμίζονται από ένα αναγνωρισμένο έργο προστασίας του κλίματος.

Πιστοποιημένο από ClimatePartner: ID 17238-2203-1001

Εικόνισμα

Εγχειρίδιο

 • Καλύτερες στιγμές

Βιωσιμότητα

 • Βοήθεια και βίντεο

Κλιματική ουδετερότητα

Η στρατηγική μας για την αειφορία περιλαμβάνει φυσικά το θέμα της προστασίας του κλίματος. Εργαζόμαστε συνεχώς για να μειώσουμε τις εκπομπές CO 2 και να αντισταθμίσουμε τις αναπόφευκτες εκπομπές μέσω ενός έργου για την προστασία του κλίματος. Εκτός από τις εκπομπές CO 2 για την παραγωγή και τη μεταφορά των κολομβιανών αιώρων και αιώρων καρεκλών μας, αντισταθμίσαμε επίσης την κατανάλωση ενέργειας του ιστότοπού μας και τις εκπομπές που παράγονται από τα κεντρικά μας γραφεία στη Γερμανία.

Βοήθεια και βίντεο

Πώς και πού μπορώ να κρεμάσω την αιώρα μου;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρεμάσετε την αιώρα σας: ανάμεσα σε δύο δέντρα, δύο τοίχους ή δύο στύλους. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό τους και να κρεμάσετε την αιώρα σας μεταξύ ενός δέντρου και ενός στύλου, για παράδειγμα. Είναι επίσης δυνατό να το στερεώσετε από πάνω και να χρησιμοποιήσετε την οροφή ως σημείο αγκύρωσης για την ανάρτηση. Η πιο σημαντική πτυχή είναι η φέρουσα ικανότητα οποιουδήποτε σημείου ανάρτησης επιλέγετε.

Εάν καμία από αυτές τις επιλογές δεν είναι διαθέσιμη για εσάς, μια βάση αιώρας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ένα στιβαρό πλαίσιο αιώρας μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε θέλετε (εφόσον χωράει) και μπορεί να επανατοποθετηθεί κατά βούληση όποτε είναι απαραίτητο.

Πόσο χώρο χρειάζομαι για να κρεμάσω την αιώρα μου;

Όταν τοποθετείτε την αιώρα σας, θα πρέπει να προσέχετε πολύ τη σωστή σχέση μεταξύ της απόστασης και του ύψους των σημείων ανάρτησης: Το ύψος ανάρτησης (y) πρέπει να είναι περίπου το μισό της απόστασης ανάρτησης (x). Εάν αυξήσετε την απόσταση μεταξύ των σημείων ανάρτησης, θα πρέπει να αυξήσετε και το ύψος τους.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, το σχήμα της αιώρας σας θα μοιάζει με μπανάνα (ή χαμόγελο!).

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι η αιώρα σας αιωρείται ελεύθερα και δεν αγγίζει το έδαφος. Αυτό θα το προστατέψει από την τριβή και θα το κρατήσει όμορφο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποιος είναι ο πιο άνετος τρόπος να ξαπλώσετε στην αιώρα;

Για να απολαύσετε πλήρως τη μοναδική άνεση της αιώρας σας, θα πρέπει να τοποθετηθείτε διαγώνια. Με αυτόν τον τρόπο η ξαπλωμένη επιφάνεια μπορεί να ανοίξει εντελώς και να προσαρμοστεί στο σώμα σας. Σε αντίθεση με το να ξαπλώνετε κατά μήκος, η πλάτη σας στηρίζεται βέλτιστα και η πίεση ανακουφίζεται από τη σπονδυλική σας στήλη.

Μπορώ να πλύνω την αιώρα μου;

Μπορείτε να πλύνετε εύκολα την αιώρα σας στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χρησιμοποιώντας τον ήπιο κύκλο. Θυμηθείτε να δέσετε τα κορδόνια της ανάρτησης από πριν για να μην μπερδευτούν. Μετά το πλύσιμο, θα πρέπει να στεγνώσετε την αιώρα στον αέρα (δεν συνιστάται το στέγνωμα σε στεγνωτήριο).

LA SIESTA Tree Mount – Σετ ανάρτησης δέντρου και στύλου για αιώρες

Οι φιλικοί μας ιμάντες ανάρτησης σάς επιτρέπουν να κρεμάτε τις αιώρες σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από δέντρα, δοκάρια και στρογγυλούς στύλους.

LA SIESTA CasaMount – Σετ ανάρτησης πολλαπλών χρήσεων για αιώρες

Το απόλυτο κιτ ανάρτησης για αιώρες: Το CasaMount είναι η καθολική λύση για την ανάρτηση οποιασδήποτε αιώρας από κάθε είδους τοίχο ή οροφή – σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Πώς να κρεμάσετε μια αιώρα ανάμεσα σε δύο δέντρα με το σετ ανάρτησης TreeMount

Ένας κήπος, δύο δέντρα και μια αιώρα - η ευτυχία μπορεί να είναι τόσο απλή. Στο σημερινό εργαστήριο LA SIESTA, σας δείχνουμε πώς να κρεμάσετε μια αιώρα χρησιμοποιώντας το σετ ανάρτησης TreeMount σε λίγα μόνο βήματα.

 • 15 x 15 x 23 cm

 • Colombia

 • 100% polypropylene

 • Double

 • 1, 5 kg

 • 23 x 20 x 29 cm

 • Brisa - Vanilla

 • 1,00 KGS

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

λεπτομέρειες προιόντος

Εικόνισμα
 • Πλάτος κρεβατιού: 160 cm
 • Μήκος υφάσματος: 230 cm
 • Συνολικό μήκος: 350 cm
 • Απαιτούμενη ελάχιστη απόσταση: 310 cm
 • Απαιτούμενο ελάχιστο ύψος: 155 cm
 • Μεταφορική ικανότητα: 160 kg
 • Χώρα προέλευσης: Κολομβία
 • Πυκνότητα υφάσματος (g/m²): 180
 • Περιγραφή υλικού: 100% πολυπροπυλένιο
 • Βάρος προϊόντος: 1,0 kg

GOTS πιστοποιημένο προϊόν.

Η βιολογική σφραγίδα του διεθνώς αναγνωρισμένου παγκόσμιου προτύπου βιολογικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (GOTS) εγγυάται αυστηρά περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια σε όλη την παραγωγική διαδικασία και την αλυσίδα αξίας. Μαζί με τον συνεργάτη μας Fatelares στην Κολομβία, έχουμε εφαρμόσει με επιτυχία αυτά τα κριτήρια από το 2014.

Πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife, αριθμός άδειας: 152029

Καθαρό βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας

Αυτή η αιώρα είναι 100% οργανικό βαμβάκι, που καλλιεργείται χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και αποφυλλωτικών.

Χαμηλότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας

Η απουσία τεχνητών λιπασμάτων και σκληρών φυτοφαρμάκων προστατεύει τα πολύτιμα εδάφη μας. Μαζί με την εναλλασσόμενη καλλιέργεια βιολογικού βαμβακιού και άλλων φυτών – γνωστή και ως αμειψισπορά – αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην υψηλότερη ικανότητα αποθήκευσης του εδάφους και στη συγκριτικά χαμηλή κατανάλωση νερού. Η κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερη από ό,τι στην παραγωγή συμβατικού βαμβακιού.

Αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια

Η πιστοποίηση από το Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων (GOTS) διασφαλίζει τη συμμόρφωση με αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια. Ξεκινώντας με την καλλιέργεια του βιολογικού βαμβακιού, οι οικολογικές απαιτήσεις εκτείνονται σε όλη την αλυσίδα αξίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, ο συνεργάτης μας Fatelares έχει καθιερώσει φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους – συγκεκριμένα ένα ειδικό σύστημα επεξεργασίας λυμάτων, μεταξύ άλλων.

Δίκαιες συνθήκες εργασίας

Η ποιότητα ζωής και η ευημερία των ειδικών μας σε θέματα αιώρας στην Κολομβία είναι απαραίτητα. Με δίκαιη αποζημίωση, μέτρα υγείας της εταιρείας και οικογενειακή ατμόσφαιρα, απολαμβάνουν σεβασμού και εκτίμησης σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Ξύλο μπαμπού με πιστοποίηση FSC™

Οι ράβδοι διασποράς μπαμπού φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης του Forest Stewardship Council (FSC™). Αυτή η διεθνής πιστοποίηση εγγυάται ότι το μπαμπού μας προέρχεται από δάση που διαχειρίζονται οικολογικά και κοινωνικά υπεύθυνα.

FSC™-Κωδικός Άδειας: CO12427

Κλιματική ουδετερότητα

Η στρατηγική μας για την αειφορία περιλαμβάνει φυσικά το θέμα της προστασίας του κλίματος. Εργαζόμαστε συνεχώς για να μειώσουμε τις εκπομπές CO 2 και να αντισταθμίσουμε τις αναπόφευκτες εκπομπές μέσω ενός έργου για την προστασία του κλίματος. Εκτός από τις εκπομπές CO 2 για την παραγωγή και τη μεταφορά των κολομβιανών αιώρων και αιώρων καρεκλών μας, αντισταθμίσαμε επίσης την κατανάλωση ενέργειας του ιστότοπού μας και τις εκπομπές που παράγονται από τα κεντρικά μας γραφεία στη Γερμανία.


Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu