Καλέστε μας:

22850 24850
Wishlist
LA SIESTA® Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Αιώρα Καρέκλα Habana Nougat - Organic Cotton Kingsize Hammock Chair LA SIESTA®

Κωδικός Προϊόντος: HAL21-1
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

179,90€

Καρέκλα αιώρας Kingsize από οργανικό βαμβάκι

Αίσθημα έλλειψης βαρύτητας, χαδιάρικο ύφασμα από εξαιρετικά μαλακό οργανικό βαμβάκι και άφθονο χώρο όταν κάθεστε ή ξαπλώνετε – αυτό προσφέρει η πολυθρόνα αιώρα Habana!

https://www.global-standard.org/

Habana Nougat - Καρέκλα αιώρας Kingsize από οργανικό βαμβάκι


Χειροποίητο στην Κολομβία

Οι κολομβιανές καρέκλες αιώρες μας αντανακλούν την ποικιλομορφία και την ενέργεια της Νότιας Αμερικής. Το Habana υφαίνεται και κατασκευάζεται από τον συνεργάτη μας Fatelares, που βρίσκεται στο Medellín της Κολομβίας.

Χαλάρωση ενώ κάθεστε ή ξαπλώνετε

Αυτή η πολυθρόνα αιώρα προσφέρει άφθονο χώρο όταν κάθεστε ή ξαπλώνετε και προσφέρει το ίδιο επίπεδο άνεσης με τις αιώρες LA SIESTA.

Βιώσιμο και δίκαιο

Η πιστοποίηση Global Organic Textile Standard (GOTS) διασφαλίζει τη συμμόρφωση με περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια κατά μήκος της αλυσίδας αξίας.

Πιστοποιημένο προϊόν από βιολογικό βαμβάκι GOTS

Το βιολογικό βαμβάκι δεν είναι μόνο πιο φιλικό προς το περιβάλλον από το συμβατικό βαμβάκι. Το φυσικό υλικό είναι ευχάριστα απαλό στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο στη φροντίδα.

Λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας για άνεση επόμενου επιπέδου

Σχεδιασμένα με γνώμονα την ανώτερη υποστήριξη πλάτης, τα 120 κορδόνια ανάρτησης εγγυώνται εξαιρετική κατανομή βάρους. Η ενισχυμένη ράβδος είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο σκίσιμο και συμβάλλει στη μακροζωία του προϊόντος.

Ισορροπημένο κατά τη διάρκεια του έτους

Είτε σε εξωτερικούς χώρους το καλοκαίρι είτε σε εσωτερικούς χώρους κατά τους ψυχρότερους μήνες, είναι ιδανικό για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Μπάρες διασποράς από τη βιώσιμη δασοκομία

Βασιζόμαστε στο υψηλής ποιότητας μπαμπού, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη, που προέρχεται από οικολογικά και κοινωνικά υπεύθυνη δασοκομία και φέρει τη σφραγίδα έγκρισης FSC™. Το μπαμπού χαρακτηρίζεται από την ευχάριστα λεία επιφάνεια και το μικρό βάρος του.

Ενσωματωμένη περιστροφή 360°

Ο ενσωματωμένος περιστρεφόμενος ανοξείδωτος χάλυβας επιτρέπει την ελεύθερη περιστροφή 360° χωρίς να μπλέκετε τα κορδόνια της καρέκλας της αιώρας σας.

Πολύ μεγάλη πολυθρόνα Kingsize αιώρα

Με μήκος υφάσματος 6'11», το Habana Kingsize προσφέρει άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε – για μέγιστη άνεση όταν κάθεστε ή ξαπλώνετε.

Απαλό οργανικό βαμβάκι με εξαιρετικά μακριές ίνες

Το υψηλής ποιότητας υλικό εγγυάται ανθεκτικότητα, αντοχή στο σκίσιμο και αντοχή στο χρώμα.

GOTS-πιστοποίηση

Η βιολογική σφραγίδα του παγκοσμίου φήμης Global Organic Textile Standard (GOTS) αντιπροσωπεύει αυστηρά περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια, τα οποία εφαρμόζονται σε όλη την αλυσίδα παραγωγής.

Πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife, με αριθμό άδειας 152029

Υπεύθυνη διαχείριση δασών

Το διεθνές σύστημα πιστοποίησης Forest Stewardship Council (FSC™) εγγυάται ότι το ξύλο που χρησιμοποιείται στα προϊόντα LA SIESTA προέρχεται από οικολογικά και κοινωνικά διαχειριζόμενα δάση.

Κωδικός άδειας FSC™: CO12427

Χειροποίητο στην Κολομβία

Χειροποίητο στην Κολομβία από τεχνίτες με παραδοσιακές μεθόδους. Κορυφαία ποιότητα, άνετη και όμορφη.

Ανθεκτικό στο σχίσιμο selvage

Διπλασιάζοντας τα νήματα του υφαδιού, οι ενισχυμένες άκρες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο σχίσιμο.

Κίνηση Καινοτομία

Αυτό το προϊόν έχει βραβευτεί με τη σφραγίδα ποιότητας ΚΙΝΗΣΗ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ μετά από δοκιμές από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο Κινητικής Εκπαίδευσης και Έρευνας Κινήσεων.

Κλίμα ουδέτερο

Κατά την παραγωγή και τη μεταφορά των καρεκλών αιώρας μας, οι εκπομπές που παράγονται αντισταθμίζονται από ένα αναγνωρισμένο έργο προστασίας του κλίματος.

Πιστοποιημένο από ClimatePartner: ID 17238-2203-1001

Εικόνισμα

Εγχειρίδιο

 • Καλύτερες στιγμές

Βιωσιμότητα

 • Βοήθεια και βίντεο

GOTS πιστοποιημένο προϊόν

Η βιολογική σφραγίδα του διεθνώς αναγνωρισμένου παγκόσμιου προτύπου βιολογικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (GOTS) εγγυάται αυστηρά περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια σε όλη την παραγωγική διαδικασία και την αλυσίδα αξίας.

Μαζί με τον συνεργάτη μας Fatelares στην Κολομβία, έχουμε εφαρμόσει με επιτυχία αυτά τα κριτήρια από το 2014.

Πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife, αριθμός άδειας: 152029

Καθαρό βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας

Αυτή η αιώρα είναι 100% οργανικό βαμβάκι, που καλλιεργείται χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και αποφυλλωτικών.

Χαμηλότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας

Η απουσία τεχνητών λιπασμάτων και σκληρών φυτοφαρμάκων προστατεύει τα πολύτιμα εδάφη μας. Μαζί με την εναλλασσόμενη καλλιέργεια βιολογικού βαμβακιού και άλλων φυτών – γνωστή και ως αμειψισπορά – αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην υψηλότερη ικανότητα αποθήκευσης του εδάφους και στη συγκριτικά χαμηλή κατανάλωση νερού. Η κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερη από ό,τι στην παραγωγή συμβατικού βαμβακιού.

Αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια

Η πιστοποίηση από το Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων (GOTS) διασφαλίζει τη συμμόρφωση με αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια. Ξεκινώντας με την καλλιέργεια του βιολογικού βαμβακιού, οι οικολογικές απαιτήσεις εκτείνονται σε όλη την αλυσίδα αξίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, ο συνεργάτης μας Fatelares έχει καθιερώσει φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους – συγκεκριμένα ένα ειδικό σύστημα επεξεργασίας λυμάτων, μεταξύ άλλων.

Δίκαιες συνθήκες εργασίας

Η ποιότητα ζωής και η ευημερία των ειδικών μας σε θέματα αιώρας στην Κολομβία είναι απαραίτητα. Με δίκαιη αποζημίωση, μέτρα υγείας της εταιρείας και οικογενειακή ατμόσφαιρα, απολαμβάνουν σεβασμού και εκτίμησης σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Ξύλο μπαμπού με πιστοποίηση FSC™

Οι ράβδοι διασποράς μπαμπού φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης του Forest Stewardship Council (FSC™). Αυτή η διεθνής πιστοποίηση εγγυάται ότι το μπαμπού μας προέρχεται από δάση που διαχειρίζονται οικολογικά και κοινωνικά υπεύθυνα.

FSC™-Κωδικός Άδειας: CO12427

Κλιματική ουδετερότητα

Η στρατηγική μας για την αειφορία περιλαμβάνει φυσικά το θέμα της προστασίας του κλίματος. Εργαζόμαστε συνεχώς για να μειώσουμε τις εκπομπές CO 2 και να αντισταθμίσουμε τις αναπόφευκτες εκπομπές μέσω ενός έργου για την προστασία του κλίματος. Εκτός από τις εκπομπές CO 2 για την παραγωγή και τη μεταφορά των κολομβιανών αιώρων και αιώρων καρεκλών μας, αντισταθμίσαμε επίσης την κατανάλωση ενέργειας του ιστότοπού μας και τις εκπομπές που παράγονται από τα κεντρικά μας γραφεία στη Γερμανία.

 • Καλύτερες στιγμές
 • Βιωσιμότητα

Βοήθεια και βίντεο

Πώς και πού μπορώ να κρεμάσω την αιώρα μου;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρεμάσετε την καρέκλα της αιώρας σας: για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας ένα δοκάρι, ένα γερό κλαδί ή στην οροφή. Ανεξάρτητα από την επιλογή που θα επιλέξετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη φέρουσα ικανότητα των στοιχείων πριν τα κρεμάσετε.

Εάν καμία από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις δεν είναι διαθέσιμη για εσάς, ένα πλαίσιο κρεμαστή καρέκλα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να φέρετε μια καρέκλα αιώρα στο σπίτι σας. Μπορεί να τοποθετηθεί όπου θέλετε και να μετακινηθεί όπως χρειάζεται.

Πόσο χώρο χρειάζομαι για να κρεμάσω την αιώρα μου;

Όταν κρεμάτε την καρέκλα της αιώρας σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος μεταξύ των άκρων της ράβδου απλώσεως και των τοίχων, των επίπλων ή άλλων αντικειμένων. Ανάλογα με το μέγεθος της καρέκλας αιώρας σας, η ελάχιστη απόσταση που απαιτείται από τον τοίχο είναι έως και 35,5 ίντσες. Το απαιτούμενο ύψος οροφής κυμαίνεται από 6'7" για τις βασικές καρέκλες αιώρας έως 7'3" για τις επιλογές kingsize μας.

Να βεβαιώνεστε πάντα ότι η καρέκλα αιώρας σας αιωρείται ελεύθερα και δεν βόσκει το πάτωμα – συνιστάται η απόσταση 12 ιντσών από το έδαφος. Αυτό θα προστατεύσει τη νέα σας καρέκλα από ζημιές και θα σας κρατήσει άνετη σε αιώρα.

Ποια θέση είναι πιο άνετη στην αιώρα;

Στην καρέκλα μας Basic αιώρα είναι καλύτερο να απολαμβάνετε σε καθιστή θέση. Ψάχνετε αρκετό χώρο για να καθίσετε ή να ξαπλώσετε; Το μοντέλο Comfort μας προσφέρει μια γενναιόδωρη καρέκλα-κρεβάτι. Θέλετε ακόμα περισσότερο χώρο για να χαλαρώσετε; Στη συνέχεια, μπορείτε να απλωθείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας στην king size αιώρα μας και να την απολαύσετε καθιστοί και ξαπλωμένοι.

Μπορώ να πλύνω την αιώρα μου;

Για ανανέωση, μπορείτε να πλύνετε την καρέκλα της αιώρας σας στους 86 βαθμούς F με απαλό κύκλο. Το ύφασμα του κρεβατιού της καρέκλας αιώρας μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από τη ράβδο απλώσεως για γρήγορη πλύση. Πριν από το πλύσιμο, συνιστούμε να δένετε τα κορδόνια ανάρτησης μεταξύ τους για να μην μπερδεύονται. Μετά το πλύσιμο, θα πρέπει να στεγνώσετε την καρέκλα αιώρας στον αέρα για καλύτερα αποτελέσματα. Δεν συνιστούμε τη χρήση στεγνωτηρίου.

LA SIESTA Tree Mount – Σετ ανάρτησης δέντρου και στύλου για καρέκλες αιώρας

Το φιλικό προς τα δέντρα κιτ ανάρτησης σάς επιτρέπει να στερεώνετε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια την καρέκλα της αιώρας σας σε δέντρα, δοκάρια και στύλους.

Πώς να στερεώσετε την κρεμαστή καρέκλα σας σε μια τσιμεντένια οροφή με το σετ ανάρτησης CasaMount

Σήμερα στο εργαστήριο LA SIESTA εξηγούμε πώς να στερεώσετε εύκολα μια κρεμαστή καρέκλα σε μια τσιμεντένια οροφή με το σετ ανάρτησης CasaMount!

Πώς να συναρμολογήσετε την καρέκλα αιώρας σας – εξηγείται βήμα προς βήμα

Μια πολυθρόνα αιώρα από την LA SIESTA συναρμολογείται πολύ εύκολα. Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθετε τις βασικές συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν σταματάει στο στήσιμο της καρέκλας αιώρας σας. Καλή αιώρα!

Πώς να πλύνετε την αιώρα σας – Είναι τόσο εύκολο!

Φυσικά, η κρεμαστή καρέκλα σας χρειάζεται φροντίδα για να αυξήσετε τη μακροζωία της. Σε αυτό το βίντεο σας δείχνουμε πώς να φροντίζετε σωστά την κρεμαστή καρέκλα σας με λίγα μόνο βήματα.

 • 10 x 10 x 142 cm

 • Https://www.lasiesta.com/download/Massdownload/Videos/HAL21_X.mp4

 • Hammock Chair

 • Colombia

 • 100% cotton (organic, GOTS certified) | swivel: stainless steel | spreader bar: bamboo (FSC™ certified)

 • Kingsize

 • 3, 9 kg

 • 144 x 14, 2 x 10, 4 cm

 • Habana - Nougat

 • 3,40 KGS

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

λεπτομέρειες προιόντος

Εικόνισμα
 • Πλάτος καθίσματος: 130 cm
 • Μήκος καθίσματος: 210 cm
 • Συνολικό ύψος: 170 cm
 • Μήκος ράβδου: 140 cm
 • Απαιτούμενο ελάχιστο ύψος: 220 cm
 • Μεταφορική ικανότητα: 160 kg
 • Χώρα προέλευσης: Κολομβία
 • Πυκνότητα υφάσματος (g/m²): 370
 • Περιγραφή υλικού: 100% βαμβάκι (βιολογικό, με πιστοποίηση GOTS) | περιστρεφόμενος: ανοξείδωτος χάλυβας | μπάρα διασκορπισμού: μπαμπού (πιστοποίηση FSC™)
 • Βάρος προϊόντος: 3,4 kg

GOTS πιστοποιημένο προϊόν.

Η βιολογική σφραγίδα του διεθνώς αναγνωρισμένου παγκόσμιου προτύπου βιολογικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (GOTS) εγγυάται αυστηρά περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια σε όλη την παραγωγική διαδικασία και την αλυσίδα αξίας. Μαζί με τον συνεργάτη μας Fatelares στην Κολομβία, έχουμε εφαρμόσει με επιτυχία αυτά τα κριτήρια από το 2014.

Πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife, αριθμός άδειας: 152029

Καθαρό βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας

Αυτή η αιώρα είναι 100% οργανικό βαμβάκι, που καλλιεργείται χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και αποφυλλωτικών.

Χαμηλότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας

Η απουσία τεχνητών λιπασμάτων και σκληρών φυτοφαρμάκων προστατεύει τα πολύτιμα εδάφη μας. Μαζί με την εναλλασσόμενη καλλιέργεια βιολογικού βαμβακιού και άλλων φυτών – γνωστή και ως αμειψισπορά – αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην υψηλότερη ικανότητα αποθήκευσης του εδάφους και στη συγκριτικά χαμηλή κατανάλωση νερού. Η κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερη από ό,τι στην παραγωγή συμβατικού βαμβακιού.

Αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια

Η πιστοποίηση από το Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων (GOTS) διασφαλίζει τη συμμόρφωση με αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια. Ξεκινώντας με την καλλιέργεια του βιολογικού βαμβακιού, οι οικολογικές απαιτήσεις εκτείνονται σε όλη την αλυσίδα αξίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, ο συνεργάτης μας Fatelares έχει καθιερώσει φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους – συγκεκριμένα ένα ειδικό σύστημα επεξεργασίας λυμάτων, μεταξύ άλλων.

Δίκαιες συνθήκες εργασίας

Η ποιότητα ζωής και η ευημερία των ειδικών μας σε θέματα αιώρας στην Κολομβία είναι απαραίτητα. Με δίκαιη αποζημίωση, μέτρα υγείας της εταιρείας και οικογενειακή ατμόσφαιρα, απολαμβάνουν σεβασμού και εκτίμησης σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Ξύλο μπαμπού με πιστοποίηση FSC™

Οι ράβδοι διασποράς μπαμπού φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης του Forest Stewardship Council (FSC™). Αυτή η διεθνής πιστοποίηση εγγυάται ότι το μπαμπού μας προέρχεται από δάση που διαχειρίζονται οικολογικά και κοινωνικά υπεύθυνα.

FSC™-Κωδικός Άδειας: CO12427

Κλιματική ουδετερότητα

Η στρατηγική μας για την αειφορία περιλαμβάνει φυσικά το θέμα της προστασίας του κλίματος. Εργαζόμαστε συνεχώς για να μειώσουμε τις εκπομπές CO 2 και να αντισταθμίσουμε τις αναπόφευκτες εκπομπές μέσω ενός έργου για την προστασία του κλίματος. Εκτός από τις εκπομπές CO 2 για την παραγωγή και τη μεταφορά των κολομβιανών αιώρων και αιώρων καρεκλών μας, αντισταθμίσαμε επίσης την κατανάλωση ενέργειας του ιστότοπού μας και τις εκπομπές που παράγονται από τα κεντρικά μας γραφεία στη Γερμανία.


Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu