Καλέστε μας:

22850 24850
Wishlist
Sternengasse Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Κρεμαστό ξύλινο σύμβολο "Άρπα", πέτρα Αχάτης μπλε, Sternengasse

Κωδικός Προϊόντος: 50510-b
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

22,39€

"ΑΡΠΑμε μπλε Αχάτη Αγαπημένο όργανο των Αγγέλων. Η μελωδία που χαϊδεύει την καρδιά και παίρνει μακριά έγνοιες και σκέψεις δυσάρεστες. Αρωγός της ευχάριστης διάθεσης.

Εξερευνήστε τα υπέροχα ξύλινα κρεμαστά σύμβολα με πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους SPECTRA® CRYSTAL by Swarovski της εταιρίας Sternengasse και αισθανθείτε αύρα θετικής ενέργειας. Παραδίδονται με ένα κορδόνι έτοιμα να αναρτηθούν και να ομορφύνουν τα παράθυρά σας. Καθώς οι ηλιαχτίδες αγγίζουν τον κρύσταλλο, το φως διαθλάται, ο χώρος γεμίζει από ουράνια τόξα... μία απαράμιλλη αίσθηση αρμονίας απλώνεται γύρω! Αυτά τα μικρά έργα τέχνης από ξύλο κερασιάς και αχλαδιάς, μεταφέρουν διαφορετικό μήνυμα το κάθε ένα ξεχωριστά και προσδίδουν στο χώρο αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας, υποστηρίζοντας την ελεύθερη ροή ενέργειας!

ΑΧΑΤΗΣ μπλε: Πήρε το όνομα του από τον ποταμό Αχάτη της Σικελίας, όπου και ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά * Ο Αχάτης ήταν πολύ γνωστός λίθος στον αρχαίο κόσμο * Στην Ελλάδα αλλά και στη Ρώμη τον σκάλιζαν σε σχήμα κεφαλιού σκύλου, λύκου ή λιονταριού και τον φορούσαν ως προστασία ενάντια στους λιμούς και τις επιδημίες * Λέγεται πως ο Ορφέας φορούσε ένα φυλαχτό αχάτη όταν κατέβηκε στον κάτω κόσμο * Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Α΄ φορούσε πάντα ένα φυλαχτό Αχάτη * Προσφέρει αφθονία, δύναμη, ανάπτυξη, σταθερότητα, αυτογνωσία, μακροζωΐα και ενθαρύνει τη λήψη αποφάσεων * Ακόμη ενισχύει τη γονιμότητα της γης και αυξάνει τη σοδειά.

  • Ύψος 22cm

  • Wood & Agate objekts

  • Χειροποίητο στην Γερμανία

  • Ξύλο κερασιάς και αχλαδιάς

  • Φυσική απόχρωση ξύλου

  • 92 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu