Καλέστε μας:

22850 24850
Wishlist
LA SIESTA® Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

LA SIESTA® Bossanova Champagne - Organic Cotton Kingsize Classic Hammock

Κωδικός Προϊόντος: BSH18-5

249,90€

Άνετη αιώρα kingsize

Αυτή η κλασική υφασμάτινη αιώρα είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια χάρη στη γενναιόδωρη επιφάνεια που βρίσκεται. Με ύφασμα πλάτους 180 cm, οι αιώρες king size παρέχουν μέγιστη άνεση και χαλάρωση—μια απαράμιλλη εμπειρία είτε είστε μόνοι είτε με αγαπημένα πρόσωπα.

Απαλό οργανικό βαμβάκι με εξαιρετικά μακριές ίνες

Το υψηλής ποιότητας υλικό εγγυάται ανθεκτικότητα, αντοχή στο σκίσιμο και αντοχή στο χρώμα.

Άλευκα και αβάφτη

Καλό για το περιβάλλον και την υγεία: Το Bossanova Latte είναι απαλλαγμένο από λεύκανση και βαφή. Επομένως, το υλικό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.

Τέλεια έλλειψη βαρύτητας σε 104 κορδόνια ανάρτησης

Η ποιότητα και η άνεση μιας αιώρας μετριέται από τον αριθμό των κορδονιών ανάρτησης. Περισσότερα κορδόνια έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερη κατανομή βάρους, αυξάνοντας τη συνολική αντοχή και άνεση της αιώρας.

Παραδοσιακό μακραμέ

Το περίτεχνο, χειροποίητο μακραμέ είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των υψηλής ποιότητας βραζιλιάνικων αιώρων. Η έντεχνη σύνδεση των νημάτων στημονιού δημιουργεί μια ομοιόμορφη κατανομή βάρους και μια απαράμιλλη αίσθηση απόλυτης έλλειψης βαρύτητας.

Παραδοσιακά κρόσσια

Τα χειροποίητα κρόσσια είναι το σήμα κατατεθέν ποιοτικό χαρακτηριστικό των αιώρων από τη Βραζιλία. Η παράδοση «Veranda» είναι θέμα περηφάνιας ειδικά στα εργαστήρια στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας.

Χειροποίητο στη Βραζιλία

Χειροποίητο στη Βραζιλία από τεχνίτες με παραδοσιακές μεθόδους. Εξαιρετικά άνετο με όμορφα σχεδιασμένες λεπτομέρειες.

  • Καλύτερες στιγμές

Βιωσιμότητα

  • Βοήθεια και βίντεο

Καθαρό βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας

Αυτή η αιώρα είναι 100% οργανικό βαμβάκι, που καλλιεργείται χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και αποφυλλωτικών.

Χαμηλότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας

Η απουσία τεχνητών λιπασμάτων και σκληρών φυτοφαρμάκων προστατεύει τα πολύτιμα εδάφη μας. Μαζί με την εναλλασσόμενη καλλιέργεια βιολογικού βαμβακιού και άλλων φυτών – γνωστή και ως αμειψισπορά – αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην υψηλότερη ικανότητα αποθήκευσης του εδάφους και στη συγκριτικά χαμηλή κατανάλωση νερού. Η κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερη από ό,τι στην παραγωγή συμβατικού βαμβακιού.

Κοινωνική δέσμευση επί τόπου

Μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή της εθνικής παραλίας José Expedito και τη μη κερδοσκοπική ένωση "Gateway to Hope", ιδρύσαμε το CENTRO LA SIESTA στη Φορταλέζα το 2014. Πίσω από τους παραλιακούς πεζόδρομους και τους περιπάτους του δημοφιλούς τουριστικού προορισμού, πολλά παιδιά βιώνουν τη φτώχεια, εγχώρια βίας και κατάχρησης ναρκωτικών. Το CENTRO LA SIESTA τους προσφέρει ένα μέρος ασφάλειας και τους φέρνει πιο κοντά στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Με το έργο, θέλουμε να ανοίξουμε μελλοντικές προοπτικές για τα παιδιά της περιοχής και να τα υποστηρίξουμε μακροπρόθεσμα.

LA SIESTA Tree Mount – Σετ ανάρτησης δέντρου και στύλου για αιώρες

Οι φιλικοί μας ιμάντες ανάρτησης σάς επιτρέπουν να κρεμάτε τις αιώρες σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από δέντρα, δοκάρια και στρογγυλούς στύλους.

LA SIESTA CasaMount – Σετ ανάρτησης πολλαπλών χρήσεων για αιώρες

Το απόλυτο κιτ ανάρτησης για αιώρες: Το CasaMount είναι η καθολική λύση για την ανάρτηση οποιασδήποτε αιώρας από κάθε είδους τοίχο ή οροφή – σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Συναρμολόγηση της βάσης αιώρας Elipso – γρήγορη και εύκολη

Η βάση αιώρας Elipso είναι ο τέλειος σύντροφος για όλες τις αιώρες LA SIESTA. Σας δείχνουμε - βήμα προς βήμα - πώς να το συναρμολογήσετε.

Χαλάρωση στον κήπο με τη στάση του Nautico Hammock

Λίγα λεπτά «δουλειά» για ώρες χαλάρωσης: Σήμερα στο εργαστήριο LA SIESTA σας εξηγούμε τα πάντα για τη συναρμολόγηση και τα χαρακτηριστικά του πλαισίου μας για αιώρες Nautico!

Πώς να κρεμάσετε μια αιώρα ανάμεσα σε δύο δέντρα με το σετ ανάρτησης TreeMount

Ένας κήπος, δύο δέντρα και μια αιώρα - η ευτυχία μπορεί να είναι τόσο απλή. Στο σημερινό εργαστήριο LA SIESTA, σας δείχνουμε πώς να κρεμάσετε μια αιώρα χρησιμοποιώντας το σετ ανάρτησης TreeMount σε λίγα μόνο βήματα.

  • 23 x 22 x 24 cm

  • Brazil

  • 100% cotton (organic)

  • Kingsize

  • 23 x 20 x 29 cm

  • Bossanova - Champagne

  • 2,40 KGS

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

GOTS πιστοποιημένο προϊόν.

Η βιολογική σφραγίδα του διεθνώς αναγνωρισμένου παγκόσμιου προτύπου βιολογικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (GOTS) εγγυάται αυστηρά περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια σε όλη την παραγωγική διαδικασία και την αλυσίδα αξίας. Μαζί με τον συνεργάτη μας Fatelares στην Κολομβία, έχουμε εφαρμόσει με επιτυχία αυτά τα κριτήρια από το 2014.

Πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife, αριθμός άδειας: 152029

Καθαρό βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας

Αυτή η αιώρα είναι 100% οργανικό βαμβάκι, που καλλιεργείται χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων και αποφυλλωτικών.

Χαμηλότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας

Η απουσία τεχνητών λιπασμάτων και σκληρών φυτοφαρμάκων προστατεύει τα πολύτιμα εδάφη μας. Μαζί με την εναλλασσόμενη καλλιέργεια βιολογικού βαμβακιού και άλλων φυτών – γνωστή και ως αμειψισπορά – αυτή η προσέγγιση συμβάλλει στην υψηλότερη ικανότητα αποθήκευσης του εδάφους και στη συγκριτικά χαμηλή κατανάλωση νερού. Η κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερη από ό,τι στην παραγωγή συμβατικού βαμβακιού.

Αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια

Η πιστοποίηση από το Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων (GOTS) διασφαλίζει τη συμμόρφωση με αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια. Ξεκινώντας με την καλλιέργεια του βιολογικού βαμβακιού, οι οικολογικές απαιτήσεις εκτείνονται σε όλη την αλυσίδα αξίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, ο συνεργάτης μας Fatelares έχει καθιερώσει φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους – συγκεκριμένα ένα ειδικό σύστημα επεξεργασίας λυμάτων, μεταξύ άλλων.

Δίκαιες συνθήκες εργασίας

Η ποιότητα ζωής και η ευημερία των ειδικών μας σε θέματα αιώρας στην Κολομβία είναι απαραίτητα. Με δίκαιη αποζημίωση, μέτρα υγείας της εταιρείας και οικογενειακή ατμόσφαιρα, απολαμβάνουν σεβασμού και εκτίμησης σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Ξύλο μπαμπού με πιστοποίηση FSC™

Οι ράβδοι διασποράς μπαμπού φέρουν τη σφραγίδα έγκρισης του Forest Stewardship Council (FSC™). Αυτή η διεθνής πιστοποίηση εγγυάται ότι το μπαμπού μας προέρχεται από δάση που διαχειρίζονται οικολογικά και κοινωνικά υπεύθυνα.

FSC™-Κωδικός Άδειας: CO12427

Κλιματική ουδετερότητα

Η στρατηγική μας για την αειφορία περιλαμβάνει φυσικά το θέμα της προστασίας του κλίματος. Εργαζόμαστε συνεχώς για να μειώσουμε τις εκπομπές CO 2 και να αντισταθμίσουμε τις αναπόφευκτες εκπομπές μέσω ενός έργου για την προστασία του κλίματος. Εκτός από τις εκπομπές CO 2 για την παραγωγή και τη μεταφορά των κολομβιανών αιώρων και αιώρων καρεκλών μας, αντισταθμίσαμε επίσης την κατανάλωση ενέργειας του ιστότοπού μας και τις εκπομπές που παράγονται από τα κεντρικά μας γραφεία στη Γερμανία.


Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu