Είμαστε ο Σταύρος και η Μαρία και σας καλοσωρίζουμε στην Ηλιαχτίδα!

Ένας χώρος μαγικός όπου το παιχνίδι, η φαντασία, η χαρά...

...υφαίνουν στιγμές που μένουν για πάντα στην καρδιά και στο νου. Όλα συνέβησαν από το 2005 έως το 2008, όταν αφήσαμε την πόλη για μία πιο "αληθινή" ζωή στην Νάξο. Έχοντας και οι δύο καταγωγή από τον ευλογημένο τόπο, χαράξαμε την νέα μας πορεία με προορισμό το όνειρο... Χρόνια επαγγελματίες, καλλιτέχνες, ονειροπόλοι ταξιδευτές, γονείς, δημιουργήσαμε στο νησί ένα κατάστημα με ξύλινα οικολογικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, την Ηλιαχτίδα. Αναζητώντας  την ποιότητα και τις αξίες της ζωής,  με έμπνευση τα παιδιά μας, ανακαλύψαμε και ήρθαμε σ΄ επαφή με μικρές οικοτεχνείες απ΄ όλο τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν σήμερα...

...η Ηλιαχτίδα  είναι αποκλειστική  διανομέας σε "διαλεχτές" εταιρείες και διαθέτει στην συλλογή της μοναδικά παιχνίδια και αντικείμενα, εξαιρετικής κατασκευής και ποιότητας φτιαγμένα στο χέρι από φυσικά υλικά, βιώσιμης προέλευσης, φιλικά προς το περιβάλλον, που έχουν δημιουργηθεί με περισσή αγάπη και φροντίδα! Στην Ηλιαχτίδα διαλέγουμε παιχνίδια που βοηθούν, την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού. Το παιχνίδι ως βασική ενστικτώδη ανάγκη,  δημιουργεί εσωτερικά ένα χώρο ασφάλειας και ζεστασιάς, όπου το παιδί αναπτύσσει τις φυσικές του κλίσεις,  βρίσκοντας τον εαυτό του ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά. Το παιδί από την πρώιμη ηλικία εκφράζει την ενέργεια του παίζοντας. Το παιχνίδι συμβάλλει στην ωρίμανση της προσωπικότητας του παιδιού και υποστηρίζει την ενήλικη ζωή του ανθρώπου. Στην Ηλιαχτίδα τα παιχνίδια, προσφέρουν χαρά, γνώση και αξία αναλοίωτη στο χρόνο. Με το παιχνίδι το παιδί μαθαίνει να εργάζεται και να αγαπά!

Στην Ηλιαχτίδα το παιχνίδι ξαναγίνεται αυτό που ήταν πάντα, έμπνευση, όνειρο, δημιουργία, χαρά, για τα παιδιά ο κόσμος είναι καλός, όλα γύρω είναι ένα θαύμα, η ζωή είναι ένα παιχνίδι, ας μοιραστούμε τη χαρά μαζί με τα παιδιά κι ας ανακαλύψουμε το κρυμμένο παιδί μέσα μας!

" Πες μου και θα ξεχάσω, δείξε μου και θα θυμάμαι, κάνε με να συμμετέχω και θα καταλάβω..."

                                                                                                                                                   Κομφούκιος

Το www.sunray.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, της εταιρείας με την επωνυμία «Σταύρος Καμινάκης και ΣΙΑ Ε.Ε.» που εδρεύει στην Νάξο(Χώρα Νάξου, Πλατεία Πρωτοδικείου, ΤΚ 84300, τηλέφωνο επικοινωνίας 22850 24850).