Ευχαριστούμε θερμά την Hyper Center για την δημιουργία και κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος www.sunray.gr, την υποστήριξη και την ευλυγισία τους στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις μας. Χωρίς την πολύτιμη εργασία και υποστήριξή τους, δεν θα είχαμε φθάσει εδώ. 

Θερμά ευχαριστώ από την καρδιά μας, στην αγαπημένη, σπουδαία ζωγράφο-δημιουργό, Φωτεινή Στεφανίδη, για την ανεκτίμητη σε αξία και ομορφιά, ζωγραφική της, που δημιούργησε για την ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Είμασταν πολύ τυχεροί που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν, σε μία περίοδο της ζωής και γνωρίσαμε έναν τόσο ξεχωριστό άνθρωπο όπως η Φωτεινή. Όλες οι ζωγραφιές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ είναι της  Φωτεινή Στεφανίδη, Ζωγράφος, Εικονογράφος ...http://www.photinistephanidi.gr.

Πολλά ευχαριστώ, στον πολυαγαπημένο, πολυτάλαντο γιο μας Γιωνίκ, που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, για την χρήσιμη βοήθειά του στις μεταφράσεις των κειμένων των κατηγοριών της σελίδας.

Τέλος ευχαριστούμε τα υπέροχα κορίτσια μας, Σοφία και Μαγδαληνή για την έμπνευση την υπομονή και την ψυχολογική τους στήριξη σε αυτήν την προσπάθεια.

Σταύρος & Μαρία